Întrebări frecvente - FAQs

1Ce este dropship sau drop shipping?
Dropship sau drop shipping este o modalitate prin care un magazin online poate utiliza stocurile și logistica unei alte companii fără nicio investiție, livrarea unei comenzi făcându-se direct la clientul final al magazinului.
2Ce este iDropship.ro
Suntem singura companie de profil din România dedicată exclusiv magazinelor online. Concret, noi căutam fabricile, organizăm transportul, importăm în România, depozităm si distribuim livrând direct la client acasă o gamă foarte mare de produse ce variază de la haine și încălțăminte, până la mobilier sau căsuțe de grădina.
3Cât costă să devin membru?
Platforma iDropship.ro poate fi utilizată complet gratuit după completarea formularului de înscriere. Termeni și condiții se aplică.
4Ce produse se pot livra în sistem dropship?
În cadrul catalogului nostru de produse se găsesc mii de produse ce acoperă următoarele categorii: Casă și grădina, jucării, haine și încălțăminte, ceasuri și bijuterii, DIY și materiale de construcții, mobilă, electrocasnice, IT&C, birotică și papetărie, cărți, horeca, piese auto și accesorii, curățenie, pet-shop, hand-made, rustic, agricultură, erotică
5De ce nu pot vedea produse pe site?
Produsele pot fi vizualizate exclusiv în cadrul aplicației iDropship.ro accesând acest link doar de către membri revânzători acceptați.