Siguranță și calitate


De-a lungul celor 10 ani în care am făcut comerț online sau drop shipping în Europa, ne-am întâlnit de nenumărate ori cu furnizori care nu și-au putut livra promisiunile, însă experiența ne-a învățat cum să-i alegem doar pe cei serioși.

Dumneavoastră însă, puteți beneficia gratuit de toată experiența acumulată de noi. În prezent lucrăm doar cu unii dintre cei mai buni fabricanți din Uniunea Europeană și vindem doar produse de calitate. Avem un set de proceduri clare, atât pentru fabricanții noștri cât și pentru revânzători, care ne feresc de situații neplăcute în 99% din cazuri.

Produsele comercializate de iDropship.ro sunt conforme cu normele Europene și corespund tuturor cerințelor legale din România. De asemenea, acestea vin însoțite de certificate de calitate, certificate de garanție și instrucțiuni în limba Română.

Pentru a oferi clienților un plus de siguranță și încredere în website-ul firmei dumneavoastră, vă oferim posibilitatea să încasați plata ramburs la livrare pentru orice comandă. Toate sumele încasate în acest fel vor fi virate printr-un cont colector direct în contul dumneavoastră.