Etapele


 • Pasul 1Înscrierea ca revânzător

  În primă fază trebuie să vă înregistrați completând formularul de înscriere. Dacă veți fi acceptat ca și membru puteți trece la pasul următor.
 • Pasul 2Accesul la aplicația iDropship.ro

  Dacă veți fi acceptat, veți primi un nume de utilizator și o parolă cu care puteți intra în aplicația noastră unde veți găsi toate produsele disponibile la vânzare.
 • Pasul 3Descărcarea produselor

  Aveți posibilitatea să descărcați manual datele fiecărui produs în parte, sau, la cerere, puteți obține un fișier de import pentru platforma care o utilizați (ex: Magento, PrestaShop, OpenCart, WordPress, etc.)
 • Pasul 4Importul produselor

  În funcție de platforma pe care o folosiți aveți posibilitatea, fie să adăugați produsele manual, fie să le introduceți simultan grupate pe categorii. În momentul importului se va prelua automat imaginea, titlul, descrierea și prețul recomandat de vânzare.
 • Pasul 5Vânzarea produselor

  Pentru comercializarea produselor puteți folosi orice mijloace de promovare de la magazine online, până la site-uri de licitații sau anunțuri gratuite. Aveți consimțământul nostru să folosiți toate imaginile și datele furnizate gratuit, atât timp cât sunteți membru revânzător activ al iDropship.ro. Puteți încasa plata de la clientul dumneavoastră prin mijloacele pe care le aveți disponibile momentan, sau alternativ prin ramburs la livrare, serviciu oferit de iDropship.ro
 • Pasul 6Plasarea comenzilor

  Pentru a plasa o comandă de drop shipping trebuie să vă autentificați în aplicația iDropship.ro și să plasați comanda pentru produsele dorite, introducând numele clientului final, adresa de livrare și cel puțin un număr de telefon unde poate fi contactat pentru livrare. Alternativ, putem prelua și comenzi direct prin e-mail.
 • Pasul 7Mijloace de plată

  Pentru fiecare revânzător în parte efectuăm o analiză a gradului de risc și în funcție de calificativul primit se va agreea de comun acord o serie de termeni și condiții de plată.
 • Pasul 8Livrarea comenzii

  Livrăm direct la clientul dumneavoastră final aproape oriunde în România, iar la cerere în Uniunea Europeană. Dacă în cadrul unei comenzi sunt 2 produse cu timp de livrare diferit, acestea vor fi grupate și expediate atunci când ambele produsele vor fi disponibile pentru a face livrarea simultan. iDropship.ro va contacta direct clientul final pentru a stabili de comun acord data și ora livrării.
 • Pasul 9Urmărirea comenzii

  Pentru a urmări o comandă în sistem dropship, trebuie doar să vă autentificați în aplicație și sa verificați statusul acesteia. De asemenea, veți fi anunțat automat în momentul în care o comandă a fost livrată la clientul final.
//]]> P O W E R E D _ B Y _ K E N T _ C O D E R S _ U K