Investitori


Echipa iDropship.ro a reușit cu imaginație, viziune și folosindu-se de toată experiența anterioară să pună bazele primei afaceri în sistem dropship din România, furnizând o gamă foarte mare de produse de calitate exclusiv magazinelor online de la noi din țară.

Nu suntem începători ai acestui gen de afacere, un model de business ce funcționează în foarte multe țări atunci când este făcut de profesioniști și dacă este făcut ca la carte, iar noi suntem profesioniști și lucrăm ca la carte.

De ce avem nevoie de un investitor?
Suntem conștienți că un set de idei sau multe ore de muncă, nu sunt suficiente uneori pentru a crește suficient de repede așa cum piața o cere și ar avea nevoie. Avem forță de muncă, specialiști, viziune și idei realiste cu aplicabilitate în piața reală din România așternute în business plan-uri pentru cel puțin încă 5 ani. Știm exact ce avem de făcut și drumul care trebuie să-l parcurgem pentru a acapara o cotă cât mai mare din piața online și suntem pregătiți să o facem pas cu pas, fie în timp, sau mult mai repede cu ajutorul unor investitori.

Suntem atât de convinși că iDropship.ro va ajunge un nume mare în comerțul online din România dacă se vor realiza investiții, încât suntem dispuși să renunțăm la un procent din afacerea noastră pentru a atrage investitori. Am împărțit tipurile de potențiali investitori în două categorii. Prima categorie este Business Angels, tipul de investitori care ajută cu capital cumpărând acțiuni într-o companie. A doua categorie este Stock Investor, doar investitori români ce ar putea ajuta iDropship.ro să crească furnizând stocuri de marfă pentru a fi comercializate prin intermediul platformei noastre.

Tip investitorBusiness AngelStock Investor
Investiție10.000 EuroMin. 200 Bucăți
ROI1% Părți Sociale în
SC iDropship.ro SRL
Contact pentru detalii

Ca fondatori ai SC iDropship SRL ne rezervăm dreptul de a nu vinde mai mult de 49% din părțile sociale ale societății unuia sau mai multor investitori.
Toate produsele furnizate de Stock Investors trebuie să se localizeze în România și să nu aibă un timp de livrare la depozitul nostru mai mare de 3 zile.

Menționăm că ne rezervăm dreptul de a refuza anumiți investitori sau produse.


//]]> P O W E R E D _ B Y _ K E N T _ C O D E R S _ U K