Revânzători


Aveți un magazin online și aveți nevoie de mai multe produse de calitate dar nu doriți să vă complicați cu declarații vamale, fabrici, camioane, șoferi, depozite, stocuri și distribuție? Căutarea a luat sfârșit!

În prezent la iDropship.ro căutăm colaboratori ce dețin unul sau mai multe magazine online. Datorită gamei foarte variate de produse pe care le livrăm în sistem dropship, de la haine și pantofi până la mobilier și căsuțe de grădină, indiferent de tipul magazinului pe care îl aveți, sigur veți găsi ceva interesant care să merite publicat și să vă îmbunătățiți cashflow-ul, generând astfel profit.

Chiar dacă nu găsiți în catalogul nostru de produse oferite în sistem drop shipping ceea ce căutați, singurul lucru care trebuie să-l faceți este să ne anunțați și colegii noștri de la departamentul de aprovizionare vor începe să caute cel mai bun fabricant pentru ceea ce căutați.

Pentru a avea acces la catalogul nostru de produse și pentru a beneficia de serviciile noastre de dropship trebuie să deveniți membru - total gratuit - folosind acest formular de înscriere. Suntem foarte selectivi în alegerea membrilor noștri așadar, după înscriere echipa noastră va verifica manual datele înscrise și magazinul dumneavoastră.